Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

IOS 9.2.1 εναντίον IOS 9.3.1

Με την πρόσφατη απελευθέρωση του ios 9.3.1 από την Apple πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας σε σύγκριση με το προηγούμενο λειτουργικό.
Είναι όμως τα πράγματα έτσι?  .....


Η ομάδα iAppleBites ανέλαβαν και πραγματοποίησαν ένα συγκριτικό test δοκιμών ανάμεσα στα δυο λειτουργικά και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το ios 9.3.1 είναι λίγο γρηγορότερο με μικρή διαφορά από το προηγούμενο, με το ios 9.2.1 να υπερέχει στην αυτονομία αν και το ποσοστό είναι πολύ μικρό όπως δείχνουν τα στοιχεία στα 50 δευτερόλεπτα.
Δείτε το συγκριτικό video που ακολουθεί πιο κάτω


Σχόλια