Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το ios 10 έρχεται τον Ιούνιο

Έχετε περιέργεια πότε θα δούμε το ios 10 και θα θέλατε να το μάθετε?
Τότε πολύ απλά ρωτήστε την Siri "When is WWDC" και θα σας δώσει την απάντηση.  ......

Σύμφωνα με την ψηφιακή βοηθό το νέο λειτουργικό θα παρουσιαστεί στην παρουσίαση του WWDC 2016 που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι 17 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο.
Παρά το ότι η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτε επίσημη ωστόσο η Siri φαίνεται πως είναι πιο φλύαρη και πρόδωσε τις ημερομηνίες.

Ταυτόχρονα μαζί με το ios η Apple θα μας παρουσιάσει και το νέο λειτουργικό των υπολογιστών MAC το MacOS 10.12.
Την ίδια ημέρα στα δυο λειτουργικά θα έχουν πρόσβαση όσοι είναι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές και τον Σεπτέμβριο μαζί με το νέο iphone 7 θα δοθεί η τελική έκδοση σε όλους.Σχόλια