Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Hub Keyboard : Ένα καινούργιο δωρεάν πληκτρολόγιο από την Microsoft

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει από σήμερα ένα καινούργιο πληκτρολόγιο για τις ios συσκευές που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις εφαρμογές μας.  .....

Με το νέο πληκτρολόγιο "Hub Keyboard"  θα είστε σε θέση να επικολλήσετε γρήγορα, να αντιγράψετε, να δείτε τα μηνύματα κειμένου να προσθέσετε επαφές να διαχειριστείτε έγγραφα από το office 365 και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να φύγετε καθόλου από την δουλειά που κάνετε.
Το νέο πληκτρολόγιο που αν και σε στάδιο δοκιμών προς το παρόν μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο iphone σας από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/hub-keyboard/id1096760900


Σχόλια