Παρουσιάστηκε επίσημα από την Huawei το πρώτο κινητό με διπλή κάμερα

0
Η Huawei παρουσίασε επίσημα το νέο της smartphone την ναυαρχίδα P9 και P9 Plus. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η διπλή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με διπλό φλας (RGB + Μονο) και αυτόματη εστίαση λέιζερ.  ......


Το Huawei Ρ9 και Ρ9 Plus είναι μέσα σε ένα σώμα πάχους μόλις 6,95 χιλιοστά, εξοπλισμένο με οθόνη αφής 5,2 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, φωτεινότητα 500 nits, μια ενσωματωμένη μνήμη των 32 GB, διπλή κύρια κάμερα 12-megapixel και μπροστά 8-megapixel.
Περιλαμβάνει τον επεξεργαστή quad-core Cortex-A72 που είναι χρονισμενος στα 2.5GHz και γραφικών Mali-T880.
Η βασική έκδοση διαθέτει 3 GB μνήμης RAM και 32 GB μνήμης flash, στην έκδοση Premium  4 GB μνήμης RAM και 64 GB μνήμης flash και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 3000 mAh.
Έχει υποστήριξη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος
υποδοχή USB-C, υποστήριξη LTE και Wi-Fi (802.11b / g / n / ac) και λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow μέσα σε ιδιόκτητο κέλυφος EMUI 4.1.
Καταλαβαίνετε πως πρόκειται για ένα πραγματικά απίστευτο κινητό που παρόμοιο δεν υπάρχει μέχρι τώρα και θα είναι διαθέσιμο στην χώρα μας πιθανόν τον Ιούνιο.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !