Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Παρουσιάστηκε επίσημα από την Huawei το πρώτο κινητό με διπλή κάμερα

Η Huawei παρουσίασε επίσημα το νέο της smartphone την ναυαρχίδα P9 και P9 Plus. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η διπλή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με διπλό φλας (RGB + Μονο) και αυτόματη εστίαση λέιζερ.  ......


Το Huawei Ρ9 και Ρ9 Plus είναι μέσα σε ένα σώμα πάχους μόλις 6,95 χιλιοστά, εξοπλισμένο με οθόνη αφής 5,2 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, φωτεινότητα 500 nits, μια ενσωματωμένη μνήμη των 32 GB, διπλή κύρια κάμερα 12-megapixel και μπροστά 8-megapixel.
Περιλαμβάνει τον επεξεργαστή quad-core Cortex-A72 που είναι χρονισμενος στα 2.5GHz και γραφικών Mali-T880.
Η βασική έκδοση διαθέτει 3 GB μνήμης RAM και 32 GB μνήμης flash, στην έκδοση Premium  4 GB μνήμης RAM και 64 GB μνήμης flash και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 3000 mAh.
Έχει υποστήριξη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος
υποδοχή USB-C, υποστήριξη LTE και Wi-Fi (802.11b / g / n / ac) και λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow μέσα σε ιδιόκτητο κέλυφος EMUI 4.1.
Καταλαβαίνετε πως πρόκειται για ένα πραγματικά απίστευτο κινητό που παρόμοιο δεν υπάρχει μέχρι τώρα και θα είναι διαθέσιμο στην χώρα μας πιθανόν τον Ιούνιο.


Σχόλια