G3 Sports Smartwatch Phone.....Το ρολόι κινητό τώρα με 52 ευρώ

0
Το G3 Sports Smartwatch Phone πρόκειται για ένα ρολόι στο καρπό σας που δεν θα το χρησιμοποιείτε μόνο για να σας δείχνει την ώρα. .....

Διαθέτει 16 προ εγκατεστημένες εφαρμογές και μπορεί να συνδεθεί τόσο σε Adroid κινητά όσο και σε iPhone δείχνοντας τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές  αλλά μπορεί και να δεχτεί κάρτα Sim για να λειτουργήσει αυτόνομα σαν κινητό τηλέφωνο.
Διατεθεί αισθητήρες που παρακολουθούν τον ύπνο σας το πόσο περπατάτε και αν καθόσαστε αρκετή ώρα σας ειδοποιεί, συγχρονίζει τις επαφές τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις από το iphone σας.
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε ανάλογα με τη περίσταση που το φοράτε η να δημιουργήσετε τα δικά σας αν θέλετε.
Διαθέτει τον επεξεργαστή MTK2502 και δέχεται και εξωτερική κάρτα μνήμης, αναπαράγει μουσική MP3 και video MP4  και θα το βρείτε σε τρία χρώματα που είναι το μαύρο χρυσό και μεταλλικό.

Το Gearbest γιορτάζει και κατεβάζει την τιμή στα 52 ευρώ για τρεις ημερες ακόμη όπου και μπορείτε να το αποκτήσετε στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !