Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

FreeUpSpace....Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερο χώρο στην συσκευή σας

Πάντα το πρόβλημα στις συσκευές μας είναι ο αποθηκευτικός χώρος που καθημερινά εξαντλείται με γοργούς ρυθμούς και ψάχνουμε να βρούμε απελπισμένα τι να αποχωριστούμε από την συσκευή μας για να κερδίσουμε περισσότερο. ......

Μια νέα εφαρμογή η FreeUpSpace δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει στο να έχουμε περισσότερο χώρο και ταυτόχρονα είναι ένα εργαλείο για τις εικόνες και τα video μας.
Η εφαρμογή μπορεί και εντοπίζει αυτόματα τις διπλές εικόνες ανιχνεύοντας τα αρχεία του iphone έτσι ώστε να σβήσουμε τις όμοιες, μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος από τις εικόνες ιδιαίτερα όταν είναι σε μορφή PNG και είναι πολύ μεγάλες αλλά και τέλος να συμπιέσουμε εικόνες και video χαμηλώνοντας την ανάλυση για περισσότερα MB.

Την εφαρμογή FreeUpSpace μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1042938410?mt=8


Σχόλια