Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

FAppSize: Δείτε άμεσα το μέγεθος της κάθε εφαρμογής

Είστε από εκείνους που ψάχνετε να βρείτε χώρο όσο το δυνατό περισσότερο στο iphone σας και θα θέλατε να μάθετε που κρύβονται τα χαμένα MB που καταναλώνονται στην μνήμη?  .....

Τότε το νέο tweak "FAppSize" σας ενδιαφέρει, αφού προσθέτει την 3D δυνατότητα σε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών και έτσι γνωρίζετε άμεσα το πόσο χώρο πιάνει κάθε εφαρμογή στην συσκευή σας.
Το tweak λειτουργεί και στις παλιότερες συσκευές που δεν έχουν την λειτουργία 3D touch και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss με την προϋπόθεση να έχετε ios 9 και μεγαλύτερο.

Σχόλια