Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

EarthView Walls: Χρησιμοποιήστε ταπετσαρίες από το δορυφόρο

Δίνετε μεγάλη σημασία στις ταπετσαρίες που στολίζουν το iphone σας και ταυτόχρονα βαριόσαστε πολύ συχνά να έχετε την ίδια?  .....

Τότε το νέο tweak EarthView Walls ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται για την περίπτωση σας αφού μπορείτε να αλλάζετε συνεχώς εικόνες με θέματα από το δορυφόρο, όποτε θελήσετε με μια απλή χειρονομία με το activator με δεκάδες επιλογές που θα βρείτε.
Έχετε την επιλογή για την οθόνη κλειδώματος αλλά και την αρχική οθόνη και εσείς απλά επιλέξτε την χειρονομία που σας βολεύει από τις προ επιλεγμένες όπως για παράδειγμα στην  οθόνη κλειδώματος χτυπήστε δυο φορές επάνω στο ρολόι και θα δείτε την ταπετσαρία να αλλάζει.
Το EarthView Walls μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss


Σχόλια