Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να στείλετε αρχεία από το DropBox στο Facebook Messenger του IOS

Η εφαρμογή  Facebook Messenger εξελίσσεται συνεχώς και είναι πλέον μια δυναμική πρόταση στην επικοινωνία μας αφού μας παρέχει πολλές δυνατότητες όπως βίντεο κλίσεις τηλέφωνο μηνύματα αλλά και να στέλνουμε διάφορα αρχεία στον συνομιλητή μας.  .....

Στην τελευταία αναβάθμιση προστέθηκε η δυνατότητα να στείλουμε οποιοδήποτε αρχείο από το λογαριασμό μας στο DropBox σε οποιαδήποτε επαφή θέλουμε.
Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει στην επαφή που συνομιλούμε πάνω από το πληκτρολόγιο, θα δούμε τρεις τελείες όπου αν πατήσουμε το εικονίδιο θα έχουμε περισσότερες επιλογές.
Εκεί μέσα θα βρούμε την εφαρμογή του DropBox όπου και πατώντας "άνοιγμα" θα μεταφερθούμε στο λογαριασμό μας για να διαλέξουμε το αρχείο που μας ενδιαφέρει και το επισυνάπτουμε.

Σχόλια