Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Dream Sports TV :AppStore free ....δείτε όλα τα αθλητικά γεγονότα δωρεάν

Μια νέα εφαρμογή ανέβηκε σήμερα στο AppStore η Dream Sports TV όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα που ίσως σας ενδιαφέρουν και μάλιστα δωρεάν.  .....

Θα βρείτε ενότητες από ποδόσφαιρο μπάσκετ ράλι και άλλες από γνωστά δορυφορικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Στα αρνητικά της εφαρμογής είναι πως υπάρχουν οι ενοχλητικές διαφημίσεις για το λόγο ότι είναι η δωρεάν έκδοση αφού η κανονική χωρίς διαφημίσεις κοστίζει στα 15 ευρώ.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το ios 7 και μεγαλύτερο και είναι συμβατή με όλες τις συσκευές  iphone/ipad  από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1082132257?mt=8


Σχόλια