Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κατεβάσετε εφαρμογές του Cydia χωρίς jailbreak στο iPhone/iPad

Για μήνες οι περισσότεροι που έχουν το ios στο iphone η το ipad τους δεν μπορούν να επωφεληθούν τις ικανότητες του Cydia αφού δεν υπάρχει κάποιο jailbreak στις περισσότερες εκδόσεις.  .....


Όμως οι προγραμματιστές δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα και ψάχνουν τρόπους να μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές που απαγορεύει η Apple και δεν χρειάζεται να τρέχουν στο root της συσκευής.
Μια τέτοια επιλογή είναι η εφαρμογή Mojo όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές όπως emulators, Vsare αλλά και διάφορα tweak όπως το iFlux για αυτόματη ρύθμιση της οθόνης, playbox για ταινίες και πολλά άλλα.

Πάμε να δούμε πως θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή Mojo στην συσκευή σας χωρίς την ανάγκη του jailbreak.

1)Βήμα 1: Ανοίξτε το Safari στην συσκευή σας και πληκτρολογήστε την ιστοσελίδα mojoapp.xyz.


2)Βήμα 2: Στην κύρια σελίδα, βρείτε το κουμπί Mojo «Εγκατάσταση απευθείας στην συσκευή» και επιβεβαιώστε την εγκατάσταση.


3)Σε αυτό το βήμα, Mojo θα υποβάλει την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προφίλ. Πατήστε το «δημιουργία Custom Προφίλ», για να συνεχίσετε.


4)Η συσκευή θα ανοίξει αυτόματα την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη σελίδα του προφίλ. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το προφίλ στο iPhone.

5)Εάν η συσκευή σας χρησιμοποιεί έναν κωδικό πρόσβασης, θα χρειαστεί στο στάδιο αυτό, να τον πληκτρολογήσετε

6)Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.7)Το πρόγραμμα περιήγησης θα σας μεταφέρει πίσω στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τμήμα διαχείρισης προφίλ. Εδώ θα πρέπει να δείτε το δεύτερο, ήδη ανυπόγραφο, προφίλ.8)Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης αν χρειάζεται και εγκαταστήστε το και αυτό

9)Αυτό είναι...τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε την εφαρμογή και να κατεβάσετε ότι σας ενδιαφέρει από αυτά που θα βρείτε
Σχόλια