Η Samsung προσπάθησε ξανά να γελοιοποιήσει την Apple

Πως να κατεβάσετε εφαρμογές του Cydia χωρίς jailbreak στο iPhone/iPad

Για μήνες οι περισσότεροι που έχουν το ios στο iphone η το ipad τους δεν μπορούν να επωφεληθούν τις ικανότητες του Cydia αφού δεν υπάρχει κάποιο jailbreak στις περισσότερες εκδόσεις.  .....


Όμως οι προγραμματιστές δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα και ψάχνουν τρόπους να μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές που απαγορεύει η Apple και δεν χρειάζεται να τρέχουν στο root της συσκευής.
Μια τέτοια επιλογή είναι η εφαρμογή Mojo όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές όπως emulators, Vsare αλλά και διάφορα tweak όπως το iFlux για αυτόματη ρύθμιση της οθόνης, playbox για ταινίες και πολλά άλλα.

Πάμε να δούμε πως θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή Mojo στην συσκευή σας χωρίς την ανάγκη του jailbreak.

1)Βήμα 1: Ανοίξτε το Safari στην συσκευή σας και πληκτρολογήστε την ιστοσελίδα mojoapp.xyz.


2)Βήμα 2: Στην κύρια σελίδα, βρείτε το κουμπί Mojo «Εγκατάσταση απευθείας στην συσκευή» και επιβεβαιώστε την εγκατάσταση.


3)Σε αυτό το βήμα, Mojo θα υποβάλει την δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προφίλ. Πατήστε το «δημιουργία Custom Προφίλ», για να συνεχίσετε.


4)Η συσκευή θα ανοίξει αυτόματα την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη σελίδα του προφίλ. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το προφίλ στο iPhone.

5)Εάν η συσκευή σας χρησιμοποιεί έναν κωδικό πρόσβασης, θα χρειαστεί στο στάδιο αυτό, να τον πληκτρολογήσετε

6)Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.7)Το πρόγραμμα περιήγησης θα σας μεταφέρει πίσω στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τμήμα διαχείρισης προφίλ. Εδώ θα πρέπει να δείτε το δεύτερο, ήδη ανυπόγραφο, προφίλ.8)Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης αν χρειάζεται και εγκαταστήστε το και αυτό

9)Αυτό είναι...τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε την εφαρμογή και να κατεβάσετε ότι σας ενδιαφέρει από αυτά που θα βρείτε
Σχόλια