Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Cassette Gold : AppStore free today...για τους νοσταλγούς

Θέλετε να μετατρέψετε το iphone σας στο παλιό κλασικό κασετοφωνάκι που είχαμε πριν αρκετά χρόνια?  ....


Τότε κατεβάστε την εφαρμογή "Cassette Gold" όπου πρόκειται για ένα απλό player με εμφάνιση ενός κασετοφώνου και δεκάδες επιλογές με κασέτες που θα εμφανίζονται όταν παίζουν τα τραγούδια από την βιβλιοθήκη σας.
Φέρτε ξανά την μουσική όπως την ζήσαμε στην δεκαετία του 80 με αυτή την εφαρμογή όπου και θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από 6,99 της αρχικής τιμής της στον σύνδεσμο εδώ

https://itunes.apple.com/gr/app/id528940105?mt=8Σχόλια