Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προβλήματα συνδεσιμότητας με το Bluetooth στο iPhone SE

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των πρώτων ιδιοκτητών του νέου iphone SE σχετικά με την σύνδεση του Bluetooth.  .....

Τα προβλήματα εντοπίζονται όταν ένας χρήστης προσπαθεί να συνδέσει το iphone με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου του με περισσότερες από 140 απαντήσεις και και πάνω από 7000 απόψεις στο επίσημο forum της Apple.
Σύμφωνα με τις συζητήσεις τα προβλήματα συνδεσιμότητας είναι στα μοντέλα των αυτοκινήτων της Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, η Hyundai, Infiniti, Jeep, Kia,  Mercedes-Benz,  Nissan, Subaru, Toyota, Volkswagen και άλλοι κατασκευαστές.

Δεν έχει δοθεί ακόμη κάποια επίσημη απάντηση για το που οφείλονται τα προβλήματα και αν και εσείς αντιμετωπίζεται παρόμοιο πρόβλημα και θέλετε να πάρετε μέρος στην συζήτηση επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια