Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να αποφύγετε μια βαρετή συνάντηση με πρόσχημα ότι σας χρειάζονται κάπου

Πολλές φορές βρισκόμαστε από υποχρέωση κάπου αλλά είναι τόσο βαρετά που η σκέψη μας ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τρόπους για να δραπετεύσουμε από αυτή την κατάσταση. .....

Τώρα μπορείτε να βρείτε μια καλή δικαιολογία που θα γίνει πιστευτή για να φύγετε χωρίς να σας υποψιαστούν.
Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cop-out όπου μπορείτε μόνο με δυο βήματα να σας καλέσει αυτόματα κάποιος και έτσι να δικαιολογηθείτε.
Γράψετε το όνομα που θα εμφανίζεται για παράδειγμα η γυναίκα σας και από κάτω επιλέξτε σε πόσα λεπτά να σας καλέσει.
Η οθόνη της εφαρμογής θα φαίνεται σαν να είναι η οθόνη κλειδώματος όπου και στο χρόνο που ορίσατε θα σας καλέσει δήθεν η γυναίκα σας αλλάζοντας την εμφάνιση στην οθόνη με την εφαρμογή του τηλεφώνου, για να δικαιολογηθείτε πως πρέπει να φύγετε επειγόντως.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο πιο κάτω και μην νιώθετε ενοχές για το ψέμα που είπατε αφού είναι καλύτερο από το να σας καταλάβαινε πως βαριόσασταν.


https://itunes.apple.com/gr/app/otmazka-izbavit-ot-zanudy/id1068578294
Σχόλια