Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα εφαρμογή για λεσβίες στο AppStore

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple όπου απευθύνεται από κορίτσια σε κορίτσια όπως αναφέρει. ......

Είναι η πρώτη εφαρμογή του είδους και ενώ είναι δωρεάν για να την κατεβάσετε παρέχει ειδικές υπηρεσίες επικοινωνίας με χρηματική αμοιβή.
Η εφαρμογή που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και επιτρέπει την ζωντανή συνομιλία μεταξύ τους  χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του iphone εντοπίζει σύμφωνα με την θέση σας τις κοντινότερες σε εσάς προτάσεις.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1053975228Σχόλια