Αλλαγές έρχονται στο AppStore από την Apple

0
Πολλές αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει η Apple για το ηλεκτρονικό της κατάστημα το AppStore σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.  ....

Η Apple έχει συγκεντρώσει μια ομάδα 100 ανθρώπων που σκοπός τους είναι να λειτουργήσουν και να βρουν σφάλματα στις αλλαγές που έρχονται με επικεφαλής σε αυτή την προσπάθεια τον Todd Teresi πρώην αντιπρόεδρο του διαφημιστικού τμήματος της Apple του Apple iAd που αποφασίστηκε πρόσφατα να εγκαταλειφθεί.
Μια βασική αλλαγή είναι η προβολή στις πρώτες θέσεις των εφαρμογών στους πίνακες επί πληρωμή.
Δηλαδή ο κάθε προγραμματιστής θα μπορεί να πληρώσει την Apple έτσι ώστε η εφαρμογή του να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις με τις προτεινόμενες.
Αυτή η αλλαγή θα αυξήσει τα έσοδα της Apple που πλέον το AppStore αποτελεί βασική πηγή εισοδήματος για αυτήν με την εταιρία να κρατά το 30% των εσόδων από τις εφαρμογές.
Επίσης αλλαγές θα δούμε και στις αναζητήσεις αποτελεσμάτων που σκοπεύουν να γίνουν περισσότερο στοχευμένες εξυπηρετώντας τον χρήστη.

Δεν έχουμε κανένα στοιχείο του πότε θα δούμε αυτές τις αλλαγές αλλά μπορεί και να αποτελούν μέρος της κυκλοφορίας του ios 10 το φθινόπωρο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !