Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Ινδικές αρχές υποχρεώνουν την Apple να εγκαταστήσει ένα κουμπί πανικού

Η Ινδία η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, ψήφισε πρόσφατα ένα νόμο που υποχρεώνει τους κατασκευαστές κινητών να προσθέσουν στις συσκευές τους ένα κουμπί ...
πανικού με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με ένα αριθμό όταν υπάρχει κίνδυνος για αυτόν.
Το κουμπί αυτό θα πρέπει να είναι φυσικό και όχι στην οθόνη όπως για παράδειγμα, αν η συσκευή έχει πλήκτρα θα πρέπει να είναι το κουμπί 5 η το 9 και αν δεν έχει πλήκτρα να προστεθεί ένα για το σκοπό αυτό.
Ο νόμος θα ισχύει από 1 Ιανουαρίου του 2017 αλλιώς δεν θα επιτρέπονται οι πωλήσεις συσκευών που δεν συμμορφώνονται.
Η Apple αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα κλήσεις έκτακτης ανάγκης ακόμη και με κλειδωμένη οθόνη με το εικονικό πλήκτρο SOS που υπάρχει αλλά θα πρέπει να μετακινηθεί σε ένα φυσικό πλήκτρο.

Η Ινδία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για την Apple αφού τα έσοδα από smartphones και μόνο είναι πολλά και μάλιστα πρόσφατα κατέθεσε αίτηση για το άνοιγμα του πρώτου Apple Store.Σχόλια