Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα σχεδίαση στη σελίδα υποστήριξης της Apple

Η Apple αποφάσισε να ανανεώσει την σελίδα υποστήριξης των προϊόντων της που τώρα πλέον έγινε ακόμη πιο εύκολη και λειτουργική. .....

Θα βρείτε όλες τις κατηγορίες και τα προϊόντα της αλλά και οδηγίες, εγχειρίδια χρήσης να κατεβάσετε φόρμες και τηλέφωνα επικοινωνίας.
Τώρα έχει βελτιωθεί και η αναζήτηση όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το πρόβλημα σας και να σας προτείνει λύσεις από άλλους πελάτες που έχουν αναφερθεί.
Το κύριο μενού της σελίδας έχει απλοποιηθεί και μπορείτε να επιλέξετε συσκευές που πριν ήταν  πιο δύσκολο να βρεθούν.

Θα βρείτε διάφορους οδηγούς για απλά, αλλά χρήσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί και άλλα.
Η νέα σελίδα υποστήριξης της Apple είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια