Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η οπαδοί της Apple περίμεναν όλη νύχτα το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Κίνα

Εχθές το Σάββατο στην Κίνα και συγκεκριμένα στην την πρωτεύουσα της επαρχίας Fujian στην ανατολική Κίνα, ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα της Apple όπου  .....
σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV News πολλοί οπαδοί της Apple συγκεντρώθηκαν και περίμενα καρτερικά ολόκληρη την νύχτα το άνοιγμα του καταστήματος.
Με αυτό το Apple Store η Apple έχει φτάσει πλέον τα 36 καταστήματα στην Κίνα, που θεωρείτε η δεύτερη μεγάλη αγορά μετά την Αμερική  για την εταιρία του μήλου.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος που το στελεχώνουν είναι υποχρεωμένοι εκτός από την μητρική τους γλώσσα να γνωρίζουν απαραίτητα και τα αγγλικά.
Στόχος της Apple είναι να ανοίξει άλλα 4 καταστήματα μέσα στο 2016 σε διάφορες περιοχές της Κίνας.
Σχόλια