Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Άντρας ο νεκρός στα γραφεία της Apple ...

Το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Apple και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων βρέθηκε ένα πτώμα όπου .....
 ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από την αστυνομία πως πρόκειται για ένα άντρα  Ισπανο που εργαζόταν στην εταιρία, αν και αρχικά η ανακοίνωση έλεγε για μια γυναίκα τραυματισμένη στο κεφάλι.
Τελικά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα θύματα είναι δυο η αρχικά έγινε λανθασμένη διάγνωση.
Οι έρευνες συνεχίζονται και αργότερα θα υπάρχουν νεότερες ανακοινώσεις από την αστυνομία που συνεχίζει το έργο της και από την πλευρά της Apple δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο για το γεγονός ακόμη.


Σχόλια