Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple αποφάσισε την μείωση προσωπικού

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple αποφάσισε να μειώσει το δυναμικό της σε ανθρώπινο δυναμικό που ασχολούνταν με θέματα προσωπικού. .....

Η εταιρία δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη θέση αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που σταμάτησαν μπορεί και να φτάνουν τα 100 σε μόνιμο προσωπικό αλλά και από εταιρίες με σύμβαση έργου.
Είναι η πρώτη φορά που η Apple παίρνει μια τέτοια απόφαση εδώ και 13 χρόνια και μάλιστα πρόσφατα μείωσε και το σύστημα των μπόνους που υπήρχε.
Οι αναλυτές πιστεύουν πως η κίνηση αυτή είναι για την μείωση εσόδων που παρατηρήθηκε την φετινή χρονιά περίπου στο 10% από 52 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 58 δις δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ τα έσοδα από τις μετοχές έχουν μειωθεί σε 1,99 δολάρια από 2,33.
Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι ανακοινώσεις του προέδρου Tim Cook κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους επενδυτές μετά τη δημοσίευση της τριμηνιαίας έκθεσης η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ
Σχόλια