Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια κάνουν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση της Apple

Μπορεί το Apple TV να αντικαταστήσει την κλασική τηλεόραση ενός χρηστή Η απάντηση είναι όχι ... για τώρα τουλάχιστον. Αλλά η Apple προσπαθεί να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να είναι η μόνη επιλογή διαθέσιμη στους χρήστες. .....


Η Apple έχει προσθέσει τώρα την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν ένα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα με την χρήση της Siri λέγοντας την απλός « Watch ESPN » η άλλο κανάλι που σας ενδιαφέρει.
Προς το παρόν τρία τηλεοπτικά κανάλια είναι διαθέσιμα σε αυτή την λειτουργία « Live Tune-In » που είναι το ESPN (αθλητικά), Disney XD (κινούμενα σχέδια) και CBS (γενικού περιεχομένου).
Βέβαια και σε αυτά υπάρχουν δυο βασικοί περιορισμοί που για να τα δείτε πρέπει να είστε συνδεμένος με Αμερικάνικο λογαριασμό (Apple ID) και να έχετε προσθέσει τον κωδικό ενεργοποίησης που θα σας δοθεί.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο τελευταίο λειτουργικό για το Apple TV το tvos 9.2 και σύντομα θα προστεθούν περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια.Σχόλια