Η Apple έχει κυκλοφορήσει ένα συγκινητικό βίντεο για την υποστήριξη των ατόμων με αυτισμό

0
Την 2η Απριλίου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και Ενημέρωσης. Ιδρύθηκε με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 2007, στην οποία εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τον υψηλό αριθμό των παιδιών με αυτισμό.  .....
Η Apple κυκλοφόρησε δύο βίντεο που αναφέρονται για τη ζωή ενός παιδιού που πάσχει από την ασθένεια αυτή.
Αυτισμός είναι μια δια βίου αναπηρία της ανάπτυξης που εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ετών της ζωής και είναι το αποτέλεσμα μιας νευρολογικής διαταραχής που επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου.
 Το βίντεο δείχνει τη ζωή ενός εφήβου που εκφράζεται και επικοινωνεί μέσα από το iPad με την βοήθεια της εφαρμογής Dylan.
Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ, οι διαταραχές του φάσματος του αυτισμού βρίσκονται σε ένα από τα 68 παιδιά στον κόσμο, ενώ πριν από τρία χρόνια, η αναλογία ήταν 1 προς 88. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάθε χρόνο ο αριθμός των παιδιών με αυτισμό αυξάνεται κατά 13%.
Ο αυτισμός πλήττει κυρίως τα παιδιά, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή ή την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !