Τι να κάνετε αν χάσατε το Apple Watch σας

0
Έχετε ξοδέψει αρκετά χρήματα για την αγορά του ρολογιού σας Apple Watch και πέρα από την στεναχώρια σας για την απώλεια του, κινδυνεύουν και τα προσωπικά σας δεδομένα αν πέσουν σε ξένα χέρια. .....

Αν λοιπόν είχατε αυτή την ατυχία τότε δείτε μερικές κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε και μάλιστα σύντομα.
Πρώτα από όλα φροντίστε πριν σας τύχει κάτι τέτοιο να έχετε ενεργοποιήσει το κλείδωμα με συνθηματικό όταν αυτό φεύγει από τον καρπό σας για οποιοδήποτε λόγο και πάμε να δούμε τι να κάνετε αν το χάσατε.


Ανοίξτε την εφαρμογή του ρολογιού στο iphone σας και πατήστε την επιλογή "Σήμανση ως απολεσθέν" που βρίσκετε πρώτη επάνω στις πληροφορίες του ρολογιού.
Έτσι δεν θα μπορεί να το ενεργοποιήσει κανένας καθώς θα ειδοποιηθεί πως είναι χαμένο.



Τώρα από τον υπολογιστή σας πηγαίνετε στο icloud στην διεύθυνση εδώ και στις συσκευές σας θα δείτε και το ρολόι σας.
Εκεί θα βρείτε οδηγίες καθώς και απευθείας εδώ, για το τι να κάνετε αν χάσατε το ρολόι σας και αν είχατε ενεργοποιήσει τις αγορές Apple Pay θα απενεργοποιηθούν αυτόματα για να μην κινδυνεύει και η πιστωτική σας κάρτα.


Επίσης μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις που δεν αφορούν μόνο το ρολοι σας αλλά και το iphone σας είναι και η εφαρμογή Lookout εδώ  δωρεάν όπου μπορείτε να τα εντοπίσετε ακόμη και αν δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο.
Τέλος να ευχηθώ σε κανένα να μην τύχει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά επειδή όλα συμβαίνουν ο οδηγός να σας φανεί χρήσιμος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !