Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το Apple Watch έρχεται ανανεωμένο τον Ιούνιο?

Είναι πολύ πιθανό η Apple να μας επιφυλάσσει μια έκπληξη για το επόμενο Apple Watch αφού σημερινό δημοσίευμα της σελίδας CNET επικαλούμενη τον κορυφαίο αναλυτή Brian White Drexel Hamilton αναφέρει πως θα το έχουμε σύντομα.  .....

Στο άρθρο αναφέρεται πως η Apple θα το παρουσιάσει μαζί με το iphone 7 στο WWDC του Ιουνίου και πιθανόν να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημερες.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες το νέο ρολόι θα είναι 20% η και 40% λεπτότερο από το προηγούμενο και θα είναι πλήρως ανεξαρτητοποιημένο από το iphone με το νέο Chip WiFi που θα διαθέτει.
Επίσης θα περιλαμβάνει πολλές περισσότερες συνδέσεις με εξωτερικές συσκευές που θα χρησιμοποιεί ο χρήστης για την υγεία του.
Το νέο Apple Watch θα διαθέτει αυτόνομο πλέον GPS και δεν θα χρειάζεται τις υπηρεσίες του iphone για να λειτουργήσουν οι περισσότερες εφαρμογές.
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιλαμβάνει και μια κάμερα για κλήσεις FaceTime κάτι που λείπει από το σημερινό ρολόι.


Σχόλια