Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Εντυπωσιάζουν τα νέα λουράκια του Apple Watch με χαμηλό κόστος

Πρόσφατα η Apple στην παρουσίαση μας ανακοίνωσε τα νέα της λουράκια για το Apple Watch δείχνοντας και τα πολύχρωμα κατασκευασμένα από νάιλον τα λεγόμενα "Woven Nylon"  ......

Τα νέα λουράκια αρχικά δεν τράβηξαν την προσοχή καθώς πολλοί τα θεώρησαν πολύ φθηνή επιλογή και στην κατασκευή τους.
Όμως τα φαινόμενα απατούν καθώς είναι εξαιρετικής αντοχής, σε χρωματισμούς που αντέχουν σε σκόνες αλλά και μπορούν να πλυθούν χωρίς κανένα πρόβλημα,  βάζοντας όλη την τέχνη τους ο σχεδιαστής της εταιρίας Jony Ive  και η Angela Ahrendts φορώντας τα με σπορ ντύσιμο και όχι μόνο.
Όπως είναι φυσικό αφού είναι ένα προϊόν της Apple προσαρμόζουν απόλυτα στο ρολόι και κουμπώνουν εξαιρετικά γρήγορα.
Στην επιτυχία που έχουν σημειώσει μέχρι τώρα συντελεί και η τιμή τους που είναι στα 49 μόνο δολάρια και μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί στην  επίσημη σελίδα της Apple εδώ.Σχόλια