Μερικές νέες εφαρμογές που ίσως να θέλετε στο Apple Watch σας

0
Πλούσια και την εβδομάδα που πέρασε ήταν η έλευση νέων εφαρμογών στο AppStore για το ρολόι της Apple. .....


Οι προγραμματιστές που πλέον έχουν πολλά νέα εργαλεία στα χέρια τους μας δίνουν λύσεις στην καθημερινή μας ζωή χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε το iphone μας αλλά μόνο κοιτώντας τον καρπό μας.
Επέλεξα μερικές νέες εφαρμογές που ίσως να σας ενδιαφέρουν και σας τις παρουσιάζω εν συντομία.


Photo Editor Free
Μια πολύ καλή εφαρμογή για να κάνετε λήψη ενός video η φωτογραφίας από τον καρπό σας αλλά και μια ολοκληρωμένη πρόταση επεξεργασίας με πληθώρα εργαλείων είναι η εφαρμογή Photo Editor Free όπου μπορείτε να την βρείτε δωρεάν από εδώ.

My Work Schedule
Οργανώστε οποιαδήποτε δραστηριότητα θέλετε και θα ειδοποιηθείτε την κατάλληλη στιγμή από το ρολόι σας έτσι ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ τίποτε.Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν εδώ


Dice Roller
Απλή αλλά χρήσιμη εφαρμογή σε κάποιους αφού πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε απεγνωσμένα τα ζάρια για να παίξετε τάβλι η άλλο παιχνίδι.
Μπορείτε να διαλέξετε όσα ζάρια θέλετε και αυτή είναι διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ

 System Info Widget Pro
Μπορεί αυτή η εφαρμογή να μην είναι δωρεάν αλλά αξίζει τα 1.99 αφού παρακολουθεί το σύστημα του ρολογιού σας και θα σας ενημερώσει για την κατάσταση της μπαταρίας την ελεύθερη μνήμη CPU τον ελεύθερο χορό που έχει και άλλα χρήσιμα.
Την εφαρμογή θα την βρείτε στον σύνδεσμο εδώ


World Post
Ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει όπως αθλητικά ειδήσεις για το κινητό σας και αλλά, επιλέγοντας ανάμεσα από τα νέα της ημέρας η της εβδομάδας και όλα αυτά στον καρπό σας.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ

 Free Music with Mp3 Audio Player
Αναζητήστε οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμείτε και απολαύστε το δωρεάν με την εφαρμογή αυτή δημιουργώντας ακόμη και λίστες αναπαραγωγής και μπορείτε να την χειριστείτε από το Apple Watch σας.
Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !