Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Apple Watch χάνει μερίδιο από την αγορά των smartwatches

Τα τελευταία στοιχεία από την Strategy Analytics δείχνουν ότι οι συνολικές πωλήσεις του Apple Watch εκτιμάται σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για το πρώτο τρίμηνο του 2016.  .....
Το SmartWatch της Apple εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές, αλλά κατέχει μόνο το 52,4% της αγοράς έναντι 63% του προηγούμενου τρίμηνου.
Ελαφρά πτώση παρατηρείται και για την Samsung που από 16% που είχε στο τελευταίο τρίμηνο του 15 έπεσε στο 14% ενώ ανοδικά εξελίσσονται οι υπόλοιπες εταιρίες.
Φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί την επόμενη έκδοση μαζί με το iphone 7 που θα της δώσει ξανά μια ανοδική πορεία στην αγορά.Σχόλια