Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να δείτε δωρεάν κλασικές ταινίες στο Apple TV σας

Έχετε το νέο Apple TV4 και λατρεύετε να απολαμβάνετε τον παλιό κλασικό κινηματογράφο? .......

Τότε για εσάς είναι μια πολύ καλή πρόταση η νέα εφαρμογή για το Apple TV η "FREE TV Classics" όπου θα βρείτε εντελώς δωρεάν δεκάδες ταινίες του παλιού κινηματογράφο από την δεκαετία του 60 μέχρι και του 70 όπως
- The Dick Van Δικέ Show (1961-68)
- The Beverly Hillbillies (1962-79)
- Andy Griffith Show (1960-68)
- Adventures of Robin Hood (1955-59)
- Ozzie and Herriot (1952-62)
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο AppStore του Apple TV σαςΣχόλια