Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αλλαγές για την εφαρμογή Apple Store από την Apple

Μετά από πολύ καιρό η Apple αποφάσισε να αναβαθμίσει την εφαρμογή του Apple Store όπου μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα προϊόντα της κατευθείαν από την συσκευή του.  .....

Στην ένα έκδοση προστέθηκε η λειτουργία Peek & Pop Touch 3D όπου πλέον μπορείτε να πιέσετε την οθόνη και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα.
Επίσης με την νέα έκδοση προστέθηκαν στην υποστήριξη της εφαρμογής και μερικές νέες χώρες που είναι η Ρωσία η Νότια Κορέα και η Ταϊλάνδη.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη πάντα δωρεάν στο AppStore για τις χώρες που υποστηρίζεται.
Σχόλια