Η Apple μπλόκαρε την συμβατότητα του λουράκι Reserve

0
Με την κυκλοφορία του Apple Watch ανακαλύφθηκε η κρυμμένη επαφή στο σημείο που κουμπώνει ένα λουράκι στο σώμα του ρολογιού και ποτέ δεν αναφέρθηκε η Apple για αυτό.  ...

Λίγο καιρό αργότερα η εταιρία Reserve Strap εκμεταλλεύτηκε αυτή την επαφή και δημιούργησε ένα λουράκι που κρύβει μέσα μια επιπλέον μπαταρία και έτσι μεγάλωσε την αυτονομία κατά 150% περισσότερο.
Η Reserve Strap είχε ήδη ξεκινήσει τις προ παραγγελίες των νέων αυτών ιμάντων που θα κόστιζε στα 249 δολάρια αλλά η Apple της χάλασε τα σχέδια αφού πλέον εμπόδισε στο OSwatch2 την φόρτιση από αυτή την επαφή.
Έτσι είναι άγνωστο αν και πότε θα κυκλοφορήσει το λουράκι Reserve που με τα σημερινά δεδομένα για να το χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να έχει μια παλιά έκδοση του λειτουργικού στο ρολόι του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει αυτή πρώτη τέτοιου είδους λουράκια για αυτό και έκανε αυτή την επιλογή.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !