Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple μπλόκαρε την συμβατότητα του λουράκι Reserve

Με την κυκλοφορία του Apple Watch ανακαλύφθηκε η κρυμμένη επαφή στο σημείο που κουμπώνει ένα λουράκι στο σώμα του ρολογιού και ποτέ δεν αναφέρθηκε η Apple για αυτό.  ...

Λίγο καιρό αργότερα η εταιρία Reserve Strap εκμεταλλεύτηκε αυτή την επαφή και δημιούργησε ένα λουράκι που κρύβει μέσα μια επιπλέον μπαταρία και έτσι μεγάλωσε την αυτονομία κατά 150% περισσότερο.
Η Reserve Strap είχε ήδη ξεκινήσει τις προ παραγγελίες των νέων αυτών ιμάντων που θα κόστιζε στα 249 δολάρια αλλά η Apple της χάλασε τα σχέδια αφού πλέον εμπόδισε στο OSwatch2 την φόρτιση από αυτή την επαφή.
Έτσι είναι άγνωστο αν και πότε θα κυκλοφορήσει το λουράκι Reserve που με τα σημερινά δεδομένα για να το χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να έχει μια παλιά έκδοση του λειτουργικού στο ρολόι του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει αυτή πρώτη τέτοιου είδους λουράκια για αυτό και έκανε αυτή την επιλογή.
Σχόλια