Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του νέου λειτουργικού συστήματος για Mac

0
Ένα λάθος που μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple σχετικά με την ονομασία του λειτουργικού των MAC υπολογιστών.  .....

Τον περασμένο μήνα το Rambaud είχε εντοπίσει στο κώδικα του λειτουργικού μια διαφορετική ονομασία για το λειτουργικό OS X El Capitan  σε ένα αρχείο που ονομάζεται FUFlightViewController_macOS.nib, και παραπέμπει στο όνομα της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές Mac.
Σήμερα όμως η εταιρία στην επίσημη σελίδα της σε κείμενο αφιερωμένο στην Apple και στις προσφορές περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών ανάφερε το λειτουργικό σαν MacOS όπως υπήρχαν οι πληροφορίες.
Λίγο αργότερα το κείμενο διορθώθηκε αλλά ήδη πολλοί είχαν προλάβει να το φωτογραφίσουν και να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Αυτό φαίνεται αρκετά φυσιολογικό αφού από την κυκλοφορία του Apple TV και μετά η εταιρία δίνει στο λειτουργικό, το όνομά της κάθε συσκευής όπως είναι το Apple tvOS το Apple WatchOS και τώρα με το MacOS.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !