Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple μας είπε την ζωή που έχει το iphone το ipad το Mac μας

Επενδύουμε ένα σοβαρό ποσό κάθε φορά που θέλουμε να αποκτήσουμε ένα από τα προϊόντα της Apple που όμως και αυτό έχει μια ημερομηνία λήξης.  .....

Μέχρι τώρα μπορούσαμε να κάνουμε εικασίες για το πόσο μπορούμε να κρατήσουμε την αγαπημένη μας συσκευή αλλά τώρα η Apple μας απαντά σε αυτό το ερώτημα.
Στην νέα της σελίδα που είναι αφιερωμένη σε περιβαλλοντικά προγράμματα της εταιρείας, υπάρχει μια ενότητα "Πώς η Apple αναλύει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε διάφορα στάδια του κύκλου ζωής του προϊόντος" και δίνει την απάντηση.

"Υποθέτουμε πως ο πρώτος ιδιοκτήτης που θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές μας Mac, iPhone, Watch AppleTV για τρία χρόνια και μετά θα την ανακυκλώσει" αναφέρει.
Βέβαια αυτό είναι ο μέσος όρος που υπολογίζει η εταιρία αφού η ίδια δίνει υποστήριξη σε επισκευές μέχρι και 6 χρόνια πολλές φορές.
Όμως ποιος από εμάς έχει στα αλήθεια πετάξει ένα προϊόν της Apple ακόμη και μετά από 3 χρόνια?
Η απάντηση πιστεύω ειδικά στην Ελλάδα είναι κανείς εκτός μικρών εξαιρέσεων....εσείς τι λέτε?Σχόλια