Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προσοχή: Απατεώνες κλέβουν τους λογαριασμούς Apple ID

Μια καινούργια επίθεση απατεώνων εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες όπου προσπαθούν να κλέψουν με έξυπνο τρόπο τα στοιχεία των λογαριασμών της Apple.  ......

Στέλνοντας ένα μήνυμα στο αριθμό του κατόχου ενημερώνει πως ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί και θα πρέπει να επαληθευτεί πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο URL.
Από εκεί ανακατευθύνει σε μια σελίδα που μοιάζει πολύ με την αυθεντική της Apple όπου και θα πρέπει όπως λέει να βάλετε τα στοιχεία σας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανταποκριθητε καθώς θα σας κλέψουν το Apple ID σας αφού η Apple δεν ζητά ποτέ επαλήθευση με τέτοιον τρόπο και αν δείτε το σχετικό μήνυμα απλά αγνοήστε το.
Σχόλια