Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple ανακοίνωσε την διάθεση των Hermes band σύντομα

Μέχρι σήμερα για όσους ήθελαν να αποκτήσουν ένα γνήσιο λουράκι Hermes για το Apple Watch θα έπρεπε να αγοράσουν ολόκληρο το ρολόι κάτι που δεν είναι και ευοκολο λόγο κόστους. ....

Η Apple στην επίσημη σελίδα της ανακοίνωσε σήμερα πως πολύ σύντομα θα διαθέτει τα λουράκια Hermes και ξεχωριστά σε όλες τις εκδόσεις που είναι τρεις και είναι η έκδοση Double Tour η Single Tour και η Cuff.
Τα Hermes είναι μια αποκλειστική συνεργασία του Γαλλικού οίκου μόδας Hermes που διευθύνει ένας Έλληνας και της Apple σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν ποιότητα αλλά και λειτουργικότητα χωρίς να επηρεάζουν τους αισθητήρες του ρολογιού.

Το κόστος για τα λουράκια Hermes ξεχωριστά δεν έχει ανακοινωθεί και τις επόμενες ημερες θα το γνωρίζουμε.

Σχόλια