Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple εργάζεται πάνω σε έξυπνα λουράκια για το Apple Watch

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε από το γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών  και το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (USPTO)  όπου αποκαλύπτει μελλοντικά σχέδια για τα λουράκια του Apple Watch. ....

Συγκεκριμένα σε κάθε ρολόι στην υποδοχή που κουμπώνουν τα λουράκια υπάρχει κρυμμένη μια επαφή που ποτέ δεν έχει αναφερθεί από την Apple αλλά είναι προφανές πως χρησιμοποιείται για συνδεσιμότητα διάφορων αξεσουάρ.
Αυτήν την επαφή θέλει να αξιοποιήσει η Apple και να δώσει περισσότερες δυνατότητες στα ρολόγια όπως νέους αισθητήρες αλλά ακόμη και επέκταση της μπαταρίας αφού θα μπορούσε το λουράκι να αποθηκεύει ενέργεια.
Μην ξεχνάμε πως αυτή την δυνατότητα την αξιοποίησε πρώτη η Reserve Strap με το λουράκι που στοιχίζει στα 259 δολάρια,  που όμως για άγνωστο λόγο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την διάθεση του.
Έτσι με αυτό το δίπλωμα η Apple θα δώσει πολλές επιπλέον δυνατότητες στους κατασκευαστές.Σχόλια