Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple έχασε μέσα σε μια ημέρα 40 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εχθές έγινε η ενημέρωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για την Apple από τον Tim Cook όπου και αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη πτώση των εσόδων εδώ και δεκατρία χρόνια. ....

Αυτό είχε αντίκτυπο και στην σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου με την μετοχή της Apple να κατρακυλά σχεδόν οκτώ μονάδες χαμηλότερα.
Η πτώση αυτή ζημίωσε την εταιρία περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια μόνο νύχτα που τώρα την έφερε κοντά στο αντίπαλο της την Google που και αυτή είχε μια πτώση του 2%.
Ωστόσο ο CEO Tim Cook και ο CFO Luca Maestri παραμένουν όπως δήλωσαν αισιόδοξοι πως σύντομα το τοπίο θα αλλάξει και η Apple θα έχει ξανά ανοδική πορεία.


Σχόλια