Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple γιόρτασε τα 40α της γενέθλια με ένα ξέφρενο πάρτι

Σαν εχθές 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ πριν από 40 χρόνια η Apple ξεκίνησε την δημιουργία μιας εταιρίες που θα κατασκεύαζε υπολογιστές και έμελλε να αλλάξουν τον κόσμο της τεχνολογίας. ....


Για να γιορταστεί αυτό το γεγονός η Apple διοργάνωσε ένα πάρτι μπροστά στα κεντρικά της γραφεία που συγκεντρώθηκαν πάνω από 6.000 άτομα και διασκέδασαν υπό τους ήχους του Βρετανού D.J. Zane Lowe.
Όπως ήταν φυσικό παραβρέθηκε και ο πρόεδρος Tim Cook που μίλησε και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες καινοτόμες ιδέες στο μέλλον.
Χαρακτηριστικό είναι πως στην είσοδο των γραφείων σηκώθηκε μια σημαία μαζί με τις υπόλοιπες με την εικόνα ενός πειρατή.
Δείτε περισσότερες εικόνες από το μεγάλο πάρτι.







Σχόλια