Αποκτήστε κρυφά πρόσβαση στα δεδομένα των συσκευών iOS των παιδιών σας

Η Apple έχει κυκλοφορήσει μια νέα σειρά των 12-ιντσών MacBook

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση των 12-ιντσών MacBook, η Apple έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από φορητούς υπολογιστές νέας γενιάς.   .....
Μιλάμε για ένα φορητό υπολογιστή, που εμφανίζεται με ριζοσπαστική νέα σχεδίαση και ένα νέο σύστημα παθητικής ψύξης.
Το MacBook 2016 βασίζεται σε επεξεργαστές έκτης γενιάς Intel Core m3 και Intel Core M5 χρονισμένος στα 1.1 και 1.2 GHz, αντίστοιχα (επιτάχυνση Turbo Boost έως 2,2 GHz και 2.7). Προαιρετικά, μια συσκευή Intel Core M7 τσιπ με συχνότητα 1,3 GHz (Turbo Boost επιτάχυνσης έως 3,1 GHz). Με την παρουσία των 8 GB μνήμης RAM  τον γρηγορότερο LPDDR3 1866 MHz  και διαθέτει μια μονάδα flash 256 ή 512 GB.Η οθόνη του 12 ιντσών "από άκρη σε άκρη" έχει ανάλυση 2304 x 1440 pixels.
Στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια τυπική υποδοχή ακουστικών και δύο μικρόφωνα, ένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του θορύβου, και στην αριστερή πλευρά - μια ενιαία θύρα USB-C.

Είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες ασύρματες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων μονάδων Wi-Fi 802.11ac και Bluetooth 4.0
Τα νέα MacBook παρουσιάζονται σε τέσσερα χρώματα όπως και στα iphone που είναι το άσημη το χρυσό το ροζ χρυσό και το γκρι η ζωή της μπαταρίας του υπολογιστή έχει αυξηθεί με χρόνο για web-surfing  σε 10 ώρες, όταν παρακολουθείτε βίντεο  έως και 11 ώρες, χρόνο αναμονής είναι στις 30 ημέρες.
Η τιμή του νέου Mac ξεκινά από 1299 δολάρια και είναι διαθέσιμος σε όλα τα χρώματα

Σχόλια