Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα εφαρμογή για τα Android Wear από την Jaguar και την Land Rover

Η αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar και Land Rover δημιούργησε μια νέα εφαρμογή για όλα τα ρολόγια με λειτουργικό Android η οποία μας επιτρέπει να πάρουμε τον έλεγχο για διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου στον καρπό μας.  .....

Μπορούμε εξ αποστάσεως να βάλουμε μπροστά τον κινητήρα να ξεκινήσουμε τον κλιματισμό έτσι ώστε να είναι δροσερό το καλοκαίρι πριν ξεκινήσουμε η ακόμη να δούμε και το υπόλοιπο του καυσίμου που έχουμε.
Η νέα αυτή εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με InControl Remote ή InControl Protect και φυσικά για όλα τα μελλοντικά μοντέλα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα υποστήριξης εδώ.


Σχόλια