Η Adobe ανακοίνωσε κρίσιμες ευπάθειες στο Flash, επιτρέποντας να καταστρέψει εκατομμύρια Mac/Windows

0
Η Adobe έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του Flash Player, που έχει σχεδιαστεί για τα λειτουργικά συστήματα Windows, Mac, Linux και Chrome OS.  .....


Η ενημέρωση κλείνει 24 τρωτά σημεία, συμπεριλαμβανομένης μιας κρίσιμης ευπάθειας CVΕ-2016-1019, το οποίο επιτρέπει την άρνηση παροχής υπηρεσιών, και να αποκτήσει τον έλεγχο του συστήματος του στόχου από τρίτους.
Με την αξιοποίηση της CVE-2016-1030, ένας εισβολέας μπορεί να παρακάμψει τους μηχανισμούς ασφάλειας CVE-2016-1006 και να πάρει τον έλεγχο του συστήματος ολοκληρωτικά.
Ο Flash Player είναι ένα από τους αγαπημένους στόχους των χάκερ που χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον κόσμο και να απολαύσει μια ποικιλία από τρωτά σημεία που ενημερώνονται ταχτικά αλλά όχι ολοκληρωτικά.
Είναι επιτακτική ανάγκη συνεπώς να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του Flash στο σύστημα σας η έστω να το κάνετε χειροκίνητα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !