Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το 62% των χρηστών του Apple Watch σκοπεύουν να αγοράσουν το επόμενο μοντέλο

Η μόδα για τα έξυπνα ρολόγια φαίνεται πως συνεχώς κερδίζει έδαφος.
Την αρχή την έκανε η Samsung που οραματίστηκε αυτή την αγορά και ακολούθησαν αργότερα η Sony η LG ή ακόμα και η Huawei, με την Apple που μπορεί να μπήκε τελευταία στο παιχνίδι ......
όμως έφερε τους δικούς της κανόνες και κατάφερε να έχει σχεδόν το 50% της αγοράς μόνη της.
Έτσι μετά από την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς του Apple Watch 2578 Αμερικανοί ρωτήθηκαν σε μια έρευνα αν θα έπαιρναν το επόμενο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει η Apple και το 62% απάντησε θετικά καθώς έχουν μείνει ευχαριστημένοι.
Το 79% το χρησιμοποιεί για την υγεία του τις αθλητικές επιδόσεις και για τις ειδοποιήσεις το 75% για τα mail και την επικοινωνία του messeger και το 66% για πλοηγό και ηλεκτρονικές αγορές.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι τα ακόλουθα.Σχόλια