Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

3DMark Sling Shot Benchmark....Ελέγξτε τις επιδόσεις σας

Η φινλανδική εταιρεία Futuremark, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη προγραμμάτων για τον έλεγχο της απόδοσης των διαφόρων εξαρτημάτων των υπολογιστών και των κινητών συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα μια εφαρμογή  ....
συγκριτικής αξιολόγησης με στόχο των γραφικών των smartphones και την απόδοση στις ταμπλέτες που τρέχουν το iOS.
Η εφαρμογή ονομάζεται 3DMark Sling Shot όπου  μπορείτε να δοκιμάσετε την απόδοση του iPhone και του iPad, και στη συνέχεια να συγκρίνει το αποτέλεσμα με τα τελευταία μοντέλα. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και εύκολη στη χρήση.
Να σημειωθεί πως το 3DMark είναι το βιομηχανικό πρότυπο για τη μέτρηση της απόδοσης των γραφικών, που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους, εκατοντάδες sites για να επανεξετάσουν τον εξοπλισμό τους και πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο.
Η νέα αυτή εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν χωρίς διαφημίσεις η αγορές στο εσωτερικό της στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/3dmark-sling-shot-benchmark/id1015301759


Σχόλια