Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αναβάλλεται το κέντρο ανάπτυξης στην Ιαπωνία για το 2017

Οι πληροφορίες για την δημιουργία ενός κέντρου ανάπτυξης από την Apple στην Ιαπωνία υπάρχουν εδώ και σχεδόν δυο χρόνια από τότε που η Apple αγόρασε το οικόπεδο της Panasonic έκτασης 27 στρεμμάτων.  ....

Σύμφωνα όμως με την τοπική σελίδα Macotakara το κέντρο έπρεπε να ήταν έτοιμο μέσα στο μήνα Μάρτιο αλλά για άγνωστους λόγους αναβλήθηκε η κατασκευή του για το επόμενο έτος.
Η Apple συνηθίζει να κατασκευάζει τέτοια κέντρα σε διάφορες χώρες όπως στην Αγγλία το Ισραήλ, με σκοπό να αξιοποιήσει τα ταλέντα που υπάρχουν στις χώρες αυτές δημιουργώντας καινούργιες ιδέες για τα προϊόντα της.
Το κέντρο αυτό θα κατασκευαστεί στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.Σχόλια