Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Από 1 Ιουνίου η Apple θα δέχεται μόνο εγγενής εφαρμογές για το Apple Watch

Μπορεί to Apple Watch να θεωρείται το κορυφαίο έξυπνο ρολόι αυτή τη στιγμή όμως έχει κατηγορηθεί πως η Apple του έχει πολλούς περιορισμούς ....
και οι προγραμματιστές δεν έχουν πολλές επιλογές αφού οι εφαρμογές τους περιορίζονται μόνο στο να χειρίζονται κάποιες λειτουργίες του Apple Watch η του iphone.
Αυτό φαίνεται πως θέλει να αλλάξει η Apple και έστειλε εχθές την γνωστοποίηση με mail στους προγραμματιστές πως από 1 Ιουνίου θα δέχεται μόνο εγγενής εφαρμογές για το OSwatch2, που θα είναι δηλαδή αυτόνομες και όχι ένα συμπλήρωμα τον δυνατοτήτων που έχει.

Αυτό αναμένεται να δώσει καινούργια ώθηση στην αγορά του Apple Watch με τα νέα εργαλεία SDK που έδωσε και θα δώσει και στο WWDC η Apple και ο χρήστης θα μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα από το ρολόι του ακόμη και χωρίς το iphone.
Επίσης αναμένονται πολλές αλλαγές και για το λειτουργικό OSwatch 3 που θα δούμε στην παρουσίαση του WWDC τον Ιούνιο


Σχόλια