Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Wolfram : Cydia tweak new free

Πολλές φορές με τις διάφορες ασχολίες μας ολόκληρη την ημέρα ξεχνάμε να φορτίσουμε το iphone μας με αποτέλεσμα όταν  ......
αποφασίσουμε να το φορτίσουμε να μην έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να ολοκληρωθεί η φόρτιση.
Το νέο tweak Wolfram γυρίζει αυτόματα το iphone μας σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος όταν συνδεθεί με το καλώδιο του φορτιστή για να φορτίσει πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως.
Μόλις αποσυνδέσουμε το καλώδιο από την συσκευή μας απενεργοποιείται και πάλι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.
Το νέο tweak Wolfram είναι διαθέσιμο δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια