Welcome Netatmo: Μια διαφορετική κάμερα φύλακας στο σπίτι σας

0
Πολλοί από εσάς θα έχετε στον χώρο σας μια κάμερα όπου απλός καταγράφεται το τι γίνετε και δυστυχώς αν γίνει κάτι όπως μια κλοπή δεν θα εμποδίσει τον κλέφτη παρά μόνο θα τον καταγράψει.  .....

Εδώ έχει την λύση η κορυφαία εταιρία στο χώρο CCTV όπου κατασκεύασε μια κάμερα την οποία την τοποθετείται στην είσοδο που θέλετε να εποπτεύει και σας ειδοποιεί για το ποιος μπαίνει στον χώρο σας σε πραγματικό χρόνο.
Για παράδειγμα όταν σχολάνε τα παιδιά σας από το σχολειό σας ειδοποιεί με τα ονόματα τους αφού ανιχνεύει τα πρόσωπα ακόμη και αν κινούνται.
Αυτό είναι το πλεονέκτημα της από άλλες αντίστοιχες κάμερες που μπορούν να ανιχνεύουν πρόσωπα μόνο αν είναι στατικά και όχι με κίνηση.
Αν δεν εντοπίσει το πρόσωπο που βλέπει πάλι θα σας ειδοποιήσει πως υπάρχει ένας άγνωστος.
Το πεδίο της κάμερας έχει γωνία θέασης 130 μοιρών, μπορεί να ανιχνεύει και στο σκοτάδι και μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο σας είτε με WiFi η και με καλώδιο.
Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως οποιαδήποτε κάμερα καταγράφοντας video  με υποστήριξη εφαρμογής στο iPhone και στο Adroid σε μια τοπική μονάδα δίσκου αλλά και στην υποδοχή micro SD κάρτας που διαθέτει.
Η κάμερα Welcome Netatmo είναι διαθέσιμη στην τιμή των 336 δολαρίων και μπορείτε να την παραγγείλετε από το Amazon εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !