Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

VideoKeys Keyboard : AppStore free toady

Η εφαρμογή "VideoKeys Keyboard" πρόκειται για ένα μοναδικό πληκτρολόγιο που μπορείτε να προσαρμόσετε στην συσκευή σας και μπορεί για φόντο κάτω από τα πλήκτρα να παίζει ένα video αντί για εικόνα.  ......

Όμως οι δυνατότητες τους δεν σταματούν εκεί αφού θα βρείτε και άλλα χαρακτηριστικά για να σας κερδίσουν όπως πλήκτρο αυτόματης μετάφρασης, ανέβασμα εικόνων, 120 γραμματοσειρές εικονίδια για να στείλετε οπουδήποτε και πολλά άλλα.
Το πληκτρολόγιο VideoKeys Keyboard αφού το εγκαταστήσετε το ενεργοποιείτε όπως κάθε πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις της συσκευής και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1057884280?mt=8
Σχόλια