Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο video με το iphone 5SE αποκαλύπτει την εμφάνιση του

Πολλά έχουν αναφερθεί για το μικρό iphone που θα δούμε σε λίγες ημέρες από την Apple και θα έχει μέγεθος η οθόνη του στις 4 ίντσες, όμως ένα νέο video που κυκλοφόρησε δείχνει να μοιάζει πολύ με το iphone 6/6S  ....


Το video είναι από την Κίνα και μάλιστα όπως ισχυρίζεται από το εσωτερικό του εργοστασίου της Foxconn και βλέπουμε πως εμφανισιακά δεν αλλάζει σε τίποτε από τα τελευταία μοντέλα.
Ο χρήστης δεν ενεργοποιεί την συσκευή για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και από το εσωτερικό του αλλά διακρίνονται κανονικά τα πλήκτρα έντασης και ενεργοποίησης καθώς και το δαχτυλίδι του touch ID κάτω από την οθόνη.
Δείτε το video πιο κάτω και ας υποθέσουμε πως πρόκειται να είναι ένα αληθινό και όχι για κάποια απομίμηση του iphoneΣχόλια