Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Video Edit.or - Video Mirror :AppStore new free

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα και πρόκειται για την "Video Edit.or - Video Mirror" όπου μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά video για να μοιραστείτε.  .....

Η εφαρμογή μπορεί να φορτώσει ένα δικό σας video και να επιλέξετε πόσες φορές θέλετε να υπάρχει αντανάκλαση την ώρα που παίζει.
Μπορείτε να προσθέσετε την δικιά σας μουσική να δημιουργήσετε κολαζ να επιλέξετε φίλτρα να ρυθμίσετε τον φωτισμό και άλλα.
Την εφαρμογή Video Edit.or - Video Mirror θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1050875881?mt=8


Σχόλια